Termeni si conditii sapunuldinodaie.ro

Termeni si conditii (sapunuri)

Condiții de utilizare

 Folosirea, incluzand vizitarea și cumpararea produselor de pe site-ul WWW.SAPUNULDINODAIE.RO implica acceptarea si respectarea termenilor și conditiilor stabilite de catre administratorul site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de DUMITRASCU V.C. GEORGETA  PFA, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.
    Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.
    Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul WWW.SAPUNULDINODAIE.RO
 
Notificari
    
   Notificarea nr.65109/30.08.2012 se afla pe site-ul oficial al Ministerului Sanatatii Publice www.ms.ro la sectiunea ,,Abilitari,Notificari,, care notifica pe DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA conform Ordin 291/12.02.2007 privind aprobarea Procedurii de notificare a produselor cosmetice de uz uman care sunt puse pe piaţă pe teritoriul României.

    
Pretul
 
    Preturile afisate in cadrul site-ului  WWW.SAPUNULDINODAIE.RO  sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.
    Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul  WWW.SAPUNULDINODAIE.RO  va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate.

Livrarea produselor
 
    DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA  se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 72 de ore de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.
    Ofertele de transport si pret al curierului sunt valabile pe perioada anuntului, care se poate prelungi sau poate inceta fara anuntarea prelabila a clintilor.
    Orice comanda plasata pe perioada ofertelor active pe WWW.SAPUNULDINODAIE.RO sunt considerate valabile si DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA  se obliga sa proceseze aceste comenzi, cu respectarea specificatiilor din anunt si in limita stocurilor disponibile.
    Pretul curierului este stabilit prin contractul dintre firma de curierat CARGUS si DUMITRASCU V.C. GEORGETA P.F.A., prin care au fost stabilite tarife personalizate de care beneficiaza in egala masura, atat societatea cat si clientul acesteia. Pretul unei livrari este determinat de greutatea si valoarea coletului, precum si de locatia clientului, astfel:

 

A.  Tarif naţional

  • Plic documente (maxim 1 kg)

-  9 Lei / expediere

  • Colete (documente/ marfa)

-  9 Lei / primul Kg

-  0.90 Lei / fiecare Kg adiţional

B.    Servicii cu valoare adăugată 

Extinderea limitei de răspundere

-  1% din valoarea declarată/ exp.

  • Serviciul ramburs cu retur de bani in cont colector

- 1% din valoarea declarată

 

  • Serviciul retur documente (documente originale semnate şi ştampilate)

- 8 Lei / expediere

 

  • Serviciul cu livrare către localităţi situate în afara ariei de acoperire Cargus

- tarif CARGUS EXPRESS + 18 Lei / exp.

 

  • Redirecţionarea/ corectartea adreselor în cadrul aceluiaşi Centru Cargus (după ce s-a încercat efectuarea livrării la adresa iniţială)

- 3,4 Lei / expediere

 
Tarifele mai sus menţionate nu includ TVA

    La tarifele mai sus menţionate se aplică indexul de combustibil, fix de 7% aplicat la tariful de bază al transportului (indexul de combustibil nu se aplică serviciilor  Extinderea limitei de raspundere si Ramburs). Indexul de combustibil se va actualiza pe data de 15 ale fiecărei luni, luându-se în calcul media preţului la pompa  din ultimele 30 de zile. Indexul stabilit în această dată este valabil pentru  luna următoare fiind publicat pe site-ul Cargus – www.cargus.ro -  nivelul indexului actualizat în data mai sus menţionată va fi menţinut pe întreg parcursul lunii următoare indiferent de evoluţia preţului combustibilului.

      Aria de acoperire poate fi verificata pe site-ul Cargus www.cargus.ro


Returnarea/schimbul marfurilor
 
    Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.
   Clientii WWW.SAPUNULDINODAIE.RO pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii.
     In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate.
    In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client, precum si in situatia returnarii produselor provenite din oferte.
 
Limitari

    DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului WWW.SAPUNULDINODAIE.RO este completa sau total lipsita de erori, avand in unele cazuri un caracter metaforic. De asemenea DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.
   Datorita faptului ca produsele noastre sunt realizate manual, în loturi mici, exista posibilitatea ca produsele primite sa prezinte variatii minore în ceea ce priveste aspectul fata de produsele prezentate pe site. Acestea nu constituie în nici un caz un defect.

Drepturi de autor
   Intregul continut al site-ului WWW.SAPUNULDINODAIE.RO este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA a oricaror elemente apartinand site-ului WWW.SAPUNULDINODAIE.RO se pedepseste conform legilor in vigoare.
   Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. DUMITRASCU V.C. GEORGETA PFA nu confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul administratorului. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Informatii, comunicari
 
    Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail contact@sapunuldinodaie.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
    In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

MOMENTAN TOATE PRODUSELE SUNT INDISPONIBILE Sarbatori Fericite!!!