Noutati despre sapunuri naturale

Ce se mai aude...

Ce facem cu resturile de sapun
Data: 2012-11-02 17:11:31

  Se intampla sa ramai cu un ciot din dragul tau sapun si parca ti se rupe inima sa-l arunci, chiar daca nu a mai ramas decat o coaja de-ti scapa printre degete si te face sa fii vigilent ca un vanator de tantari. Totul se rezolva prin gasirea unor intrebuintari mai mult sau mai putin originale ale micului sapun.

  Astfel ca se ia aceasta mica bucata si dupa ce s-a umezit bine se ataseaza de nou-venitul sapun, mai mare si mai aratos, iar impreuna se pot folosi pana ajungi sa repeti procedeul. Tot cu gandul de a nu irosi nimic, poti lua sapunelul si sa-l introduci intr-un servet, care devine cel mai clabucit burete.

  Daca vrei un mod inedit de a-i da o intrebuintare sapunelului, poti lua aceasta mica bucata si o poti atarna de frunzele unei plante pe care  doresti sa o protejezi de invadatori, odorul parfumat facand ca miriapoziii curiosi sa stea departe de sursa ta de oxigen. Iar daca talentul croitoresc nu iti este deloc strain, nu ai decat sa stilizezi o rochie cu spatele gol folosind coaja bine uscata a sapunului iesit din uz.

  Daca voi gasiti alte metode originale, va invit sa va dati cu parerea pe contact@sapunuldinodaie.ro

 

MOMENTAN TOATE PRODUSELE SUNT INDISPONIBILE Sarbatori Fericite!!!